Φόρμα αξιολόγησης συμπληρωμάτων διατροφής

Βήμα 1 από 4

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα θα λάβετε στο email σας μία εκτίμηση για το κόστος της γνωστοποίησης του συμπληρώματος διατροφής στον ΕΟΦ, το οποίο περιλαμβάνει την αμοιβή του δικηγορικού μας γραφείου, το παράβολο υπέρ του ΕΟΦ κατά περίπτωση, καθώς και τυχόν επιμέρους δαπάνες.

Επιπλέον, θα σας αποστείλουμε μία οικονομική προσφορά για τον έλεγχο από το γραφείο μας της σύνθεσης του συμπληρώματος διατροφής, σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις προδιαγραφές του ΕΟΦ.

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει πολυετή εμπειρία στη νομοθεσία και γνωστοποίηση συμπληρωμάτων διατροφής στον ΕΟΦ. Περισσότερα για αυτή την υπηρεσία μας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η συμπλήρωση των στοιχείων με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτική.

Α. Στοιχεία επικοινωνίας

Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας.

Παρακαλούμε εισάγετε το επώνυμό σας.

Παρακαλούμε επιλέξτε τη χώρα διαμονής σας.

Παρακαλούμε επιλέξτε το έτος γέννησής σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το προσωπικό σας τηλέφωνο επικοινωνίας.

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας.

Το email, που εισάγατε στο πεδίο "Επανεισαγωγή Email", δεν είναι ίδιο με το email, που εισάγατε στο πεδίο ""Email".

Β. Στοιχεία προϊόντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε την εμπορική ονομασία του προϊόντος.

Παρακαλούμε επιλέξτε τη γενική μορφή του προϊόντος.

Παρακαλούμε επιλέξτε την ειδικότερη μορφή του προϊόντος.

Παρακαλούμε εισάγετε το κείμενο το μηνύματός σας.

Μπορείτε στο ανωτέρω πεδίο να αναγράψετε προαιρετικά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μορφή του προϊόντος.

Η συμπλήρωση του πεδίου είναι υποχρεωτική.

Εισάγετε τα συστατικά του συμπληρώματος διατροφής με τις ποσότητές τους, όπως αναφέρονται στην ετικέτα του. Συστήνεται να αναγράψετε τα φυτά, που ενδεχομένως περιέχονται στο προϊόν, με τις λατινικές ονομασίες τους.

Μπορείτε συμπληρωματικά για τη διευκόλυνση του ελέγχου να μας αποστείλετε περισσότερα έγγραφα για το προϊόν, όπως λόγου χάρη την ετικέτα, το έγγραφο "formulation", το ιστοποιητικό ανάλυσής του κλπ στο email [email protected]

Παρακαλούμε επιλέξτε τη χώρα παραγωγής του προϊόντος.

Παρακαλούμε επιλέξτε τη χώρα εξαγωγής του προϊόντος.

Χώρα εξαγωγής είναι η χώρα από την οποία θα εισάγεται το προϊόν στην Ελλάδα και μπορεί να μην ταυτίζεται με τη χώρα παραγωγής του.

Παρακαλούμε επιλέξτε με ποια ιδιότητα παράγεται το προϊόν στη χώρα παραγωγής του.

Επιλέξτε, εάν το προϊόν παράγεται στη χώρα παραγωγής του ως συμπλήρωμα διατροφής, τρόφιμο / ποτό ή φυτικό φάρμακο.

Παρακαλούμε εισάγετε το κείμενο το μηνύματός σας.

Εδώ μπορείτε να συμπληρώσετε προαιρετικά οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε σχετικά με το προϊόν.

Γ. Στοιχεία υπευθύνου κυκλοφορίας

Η συμπλήρωση του πεδίου είναι υποχρεωτική.

Εξειδικεύστε εάν υπάρχει μία επιχείρηση σε λειτουργία, η οποία θα δηλωθεί στον ΕΟΦ ως υπεύθυνη κυκλοφορίας του προϊόντος. Μπορεί να πρόκειται για ατομική επιχείρηση ή εταιρία οποιασδήποτε νομικής μορφής. Μόνο μία επιχείρηση με έδρα στην Ελλάδα μπορεί να δηλωθεί ως υπεύθυνη για την κυκλοφορία του συμπληρώματος διατροφής στο ΕΟΦ.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την επωνυμία της επιχείρησης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την έδρα της επιχείρησης (πόλη, οδός, αριθμός, Τ.Κ.).

(Πόλη, οδός, αριθμός, Τ.Κ.)

Παρακαλούμε συμπληρώστε το κύριο αντικείμενο της επιχείρησης.

Παρακαλούμε επιλέξτε τα έτη λειτουργίας της επιχείρησης.

Παρακαλούμε επιλέξτε τη θέση σας στην επιχείρηση.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη θέση σας στην επιχείρηση.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνο της επιχείρησης.

Invalid Input

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Επιλέξτε, εάν η επιχείρηση έχει πρόσβαση (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) στην online υπηρεσία γνωστοποίησης συμπληρωμάτων διατροφής του ΕΟΦ.

Δ. Ολοκλήρωση και υποβολή φόρμας

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συνεργαστείτε με το δικηγορικό μας γραφείο.

Είστε ένα βήμα μακριά από την ολοκλήρωση της φόρμας.

Επειδή το συμπλήρωμα διατροφής παράγεται σε χώρα εκτός Ε.Ε., το ύψος του παραβόλου υπέρ ΕΟΦ, που θα πρέπει να καταβληθεί για τη γνωστοποίησή του, ανέρχεται σε 600,00€ + 2,4%.

Σας επισημαίνουμε ότι θα πρέπει μία επιχείρηση να δηλωθεί στον ΕΟΦ ως υπεύθυνη για την κυκλοφορία του συμπληρώματος διατροφής στην Ελλάδα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη αυτή η επιχείρηση, θα πρέπει να προχωρήσετε στη σύστασή της, προκειμένου να καταστεί εφικτή η γνωστοποίηση του προϊόντος.

Είναι απαραίτητο πριν τη γνωστοποίηση να γνωρίζουμε με ποια ακριβώς ιδιότητα παράγεται το προϊόν στη χώρα παραγωγής του, δηλαδή ως συμπλήρωμα διατροφής ή κάτι άλλο. Προϊόντα, που δεν παράγονται ως συμπληρώματα διατροφής δεν έχουν πολλές πιθανότητες να εγκριθούν από την αρμόδια επιτροπή του ΕΟΦ μετά τη γνωστοποίηση της κυκλοφορίας τους.

Δεδομένου ότι το προϊόν δεν παράγεται ως συμπλήρωμα διατροφής στη χώρα παραγωγής του είναι μικρές οι πιθανότητες να περάσει τον έλεγχο της αρμόδιας επιτροπής του ΕΟΦ μετά τη γνωστοποίησή του.

Για τη γνωστοποίηση του προϊόντος θα απαιτηθεί η επιχείρησή σας να αποκτήσει πρόσβαση στις online υπηρεσίες του ΕΟΦ. Τα στοιχεία πρόσβασης (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) χορηγούνται από τον ΕΟΦ μετά την προσκόμιση των νομιμοποιητικών εγγράφων της επιχείρησης, ανάλογα με την νομική της μορφή (ατομική επιχείρηση, ΕΠΕ, ΑΕ κλπ). Το δικηγορικό μας γραφείο μπορεί να αναλάβει αυτή τη διεκπεραίωση με επιπλέον χρέωση. Η υπηρεσία μας αυτή θα σας φανεί χρήσιμη ιδιαίτερα εάν η έδρα της επιχείρησής σας δεν βρίσκεται στην Αθήνα, εφόσον τα στοιχεία πρόσβασης λαμβάνονται από τον ΕΟΦ εγγράφως «στο χέρι».

Invalid Input

Πρέπει να αποδεχθείτε την πολιτική απορρήτου του δικηγορικού μας γραφείου για να μπορέσετε να υποβάλετε τη φόρμα. Για το σκοπό αυτό, κατεβάστε μέχρι κάτω τη γραμμή κύλισης του πλαισίου της πολιτικής απορρήτου, για να βεβαιωθούμε ότι τη διαβάσατε και κατόπιν κάνετε κλικ στο κουτάκι αποδοχής.

Για να μπορέσετε να κάνετε κλικ στο κουτάκι αποδοχής θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε κάτω τη γραμμή κύλισης του πλαισίου της Πολιτικής Απορρήτου, ώστε να αποδεικνύεται ότι τη διαβάσατε.

Ρόζου και Συνεργάτες | Δικηγορικό Γραφείο

Εδρεύουμε στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετούμε στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και στην Αθήνα. Η υπηρεσία Συναινετικού Διαζυγίου παρέχεται πανελλαδικά.