Υπηρεσίες προς ιδιώτες

Πατήστε εδώ οποιαδήποτε στιγμή για να δείτε όλες τις υπηρεσίες μας προς τους ιδιώτες.

Εξειδικευμένες νομικές συμβουλές σε συνεργάτες και leaders εταιριών mlm

Νομική Υποστήριξη σε Συνεργάτες MLM

Το δικτυακό μάρκετινγκ συνιστά, ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης, μία σημαντική πηγή ενίσχυσης του εισοδήματος της μέσης ελληνικής οικογένειας αλλά και μία ασφαλή επαγγελματική διέξοδο σε άτομα, που διστάζουν – δικαιολογημένα - να δαπανήσουν μεγάλα κεφάλαια, λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας και του ασταθούς κλίματος, εφόσον για το στήσιμο μίας ατομικής επιχείρησης απευθείας πωλήσεων το απαιτούμενο ύψος της επένδυσης είναι ελάχιστο.

Επειδή οι συνεργάτες και περισσότερο οι leaders επενδύουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους στην εξάπλωση της ατομικής επιχείρησής τους MLM, είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι προστατεύονται από καταχρηστικούς όρους συνεργασίας με τις εταιρείες αλλά και αθέμιτες πρακτικές ανταγωνισμού συνεργατών του δικτύου τους ή τρίτων δικτύων.

Το δικηγορικό μας γραφείο είναι δίπλα τον leader σε κάθε δύσκολη απόφαση, που πρέπει να λάβει για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία της ατομικής του επιχείρησης. Γνωρίζουμε καλά την ορολογία «mlm», «σπόνσορας» , «δυαδικό σύστημα», «γραμμές», «πόδια», «δέντρο», «σπιλόβερ» κλπ. Είμαστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας των marketing plan και τα συστήματα απόδοσης bonus και ως εκ τούτου κατανοούμε αμέσως οποιοδήποτε πρόβλημα, που προέκυψε στα πλαίσια της συνεργασίας σας με τις εταιρείες ή άλλους συνεργάτες. Έχουμε μελετήσει και έχουμε δει να εφαρμόζονται στην πράξη τα έγγραφα συμφωνητικά συνεργασίας μεταξύ εταιρειών και συνεργατών και μπορούμε να σας προστατέψουμε και να διεκδικήσουμε αποζημίωση για αντισυμβατικές διαγραφές και καταχρηστικές καταγγελίες συμβάσεων.

Μη διστάσετε να ζητήσετε μία συνάντηση μαζί μας για να συζητήσουμε το πρόβλημά σας και να εξετάσουμε τις διαθέσιμες επιλογές για την επίλυσή του.

Είστε εταιρεία MLM; Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας προς εσάς!

ํΥπηρεσίες σε επιχειρήσεις

Δικηγορικό Γραφείο Αθανασίου Ρόζου και Συνεργατών

Πολυτεχνείου 39, Τ.Κ. 54626, Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετούμε και στην Αθήνα!

                  
0
Shares
0
Shares

Διαβάστε Αυτό Πριν Φύγετε!

Το Δικηγορικό μας Γραφείο και ο Νομικός Οδηγός στηρίζονται για την επιβίωσή τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ιδιώτες και επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και της ελεύθερης αγοράς. Αποδίδουμε τους φόρους μας και καταβάλλουμε τις ασφαλιστικές μας εισφορές στο ακέραιο, ώστε να μπορεί με τη σειρά της η Πολιτεία να καταβάλλει μισθούς, συντάξεις και να συντηρεί κρατικές δομές. Ένα Like στο Facebook είναι το ελάχιστο, που μπορείτε να κάνετε για να μας υποστηρίξετε.

Σας ευχαριστούμε!