Οικογένεια Χωρισμένων Γονέων

Διαζύγια Συναινετικά και με Αντιδικία

Λύση Γάμου με Σεβασμό στην Προσωπικότητα των Συζύγων και των Τέκνων

Με την αμετάκλητη απόφαση διαζυγίου λύεται ο γάμος και παύουν να υπάρχουν για το μέλλον οι προσωπικού και περιουσιακού χαρακτήρα συνέπειες που έφερε η σύναψη του γάμου (π.χ. η υποχρέωση των συζύγων για συμβίωση και για κοινές αποφάσεις). Ταυτόχρονα με την αγωγή διαζυγίου συχνά είναι απαραίτητο να ασκούνται και άλλα ένδικα βοηθήματα προκειμένου να ρυθμιστούν οι μετά γάμο σχέσεις των συζύγων και των ενδεχομένως υφιστάμενων τέκνων, όπως για παράδειγμα η αγωγή διατροφής, η αγωγή αξίωσης συμμετοχής στα αποκτήματα, η αγωγή αδικαιολόγητου πλουτισμού κατά του/της πρώην συζύγου και η αγωγή για τη ρύθμιση της επιμέλειας και της γονικής μέριμνας των ανήλικων τέκνων.

Μετά την τροποποίηση του άρθρου 1441 του Αστικού Κώδικα και τη μετάθεση της αρμοδιότητας λύσης του γάμου από τα δικαστήρια στους συμβολαιγράφους, το δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλη τη διαδικασία έκδοσης συναινετικού διαζυγίου εκπροσωπώντας και τους δύο συζύγους με άμεση συνέπεια τον περιορισμό του συνολικού κόστους. Η σχετική συμβολαιογραφική πράξη συντάσσεται από συμβολαιογράφο της επιλογής μας και ολοκληρώνεται σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες. Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς οι σύζυγοι να χρειαστεί να έρθουν καν σε επαφή μεταξύ τους, μέσω συμβολαιογραφικών πληρεξουσίων προς τους δικηγόρους, που θα τους εκπροσωπήσουν. Περισσότερα για το συναινετικό διαζύγιο ενώπιον της συμβολαιογράφου μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε απευθείας την Ειδική Φόρμα της ιστοσελίδας μας για το Συναινετικό Διαζύγιο πατώντας εδώ. Η φόρμα εμφανίζει αυτόματα και χωρίς την προϋπόθεση εισαγωγής κανενός προσωπικού στοιχείου το κόστος, τη διαδικασία και τα απαιτούμενα έγγραφα ανάλογα με την κάθε υπόθεση ξεχωριστά και είναι μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα.

Το δικηγορικό μας γραφείο διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα οικογενειακού δικαίου. Μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε για την υπόθεσή σας.

ΡΟΖΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Εξυπηρετούμε στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και στην Αθήνα. Η υπηρεσία Συναινετικού Διαζυγίου παρέχεται πανελλαδικά.