Νομική Υποστήριξη στο Network Marketing

Νομική Υποστήριξη Εταιρειών MLM

Οι Εταιρείες MLM Έχουν Συνέχεια Ανοιχτά Νομικά Μέτωπα

Το δικτυακό μάρκετινγκ στη χώρα μας κατά τα τελευταία έτη ανθεί, αφενός λόγω της εξοικείωσης των πολιτών με την ιδιαίτερη αυτή επαγγελματική δραστηριότητα και αφετέρου λόγω της οικονομικής κρίσης, που κατέστησε αναγκαία την εξεύρεση εναλλακτικών – συμπληρωματικών πηγών εισοδήματος. Στα πλαίσια της κατάστασης αυτής, που έχει διαμορφωθεί, όλο και περισσότερες εταιρείες MLM του εξωτερικού ενδιαφέρονται να επεκταθούν στην Ελλάδα αλλά και εγχώριες δικτυακές εταιρείες να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους με την προσθήκη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει εμπειρία στο χειρισμό υποθέσεων, που άπτονται της δραστηριότητας των εταιρειών δικτυακού μάρκετινγκ (απευθείας πωλήσεων). Γνωρίζουμε καλά την ορολογία «mlm», «σπόνσορας» , «δυαδικό σύστημα», «γραμμές», «πόδια», «δέντρο», «σπιλόβερ» κλπ. Είμαστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας των marketing plan και τα συστήματα απόδοσης bonus και ως εκ τούτου κατανοούμε αμέσως οποιοδήποτε πρόβλημα, που προέκυψε από τη δραστηριότητά σας ως εταιρία MLM. Έχουμε μελετήσει και έχουμε δει να εφαρμόζονται στην πράξη οι όροι των συμφωνητικών συνεργασίας μεταξύ εταιρειών και συνεργατών. Ταυτόχρονα έχουμε μεγάλη εμπειρία στη γενική υποστήριξη μίας σύγχρονης επιχείρησης σε όλα τα θέματα, που την απασχολούν κατά τη λειτουργία της.

Ειδικότερα, παρέχουμε νομική συμβουλή και υπηρεσίες στο στήσιμο μίας εταιρείας δικτυακού μάρκετινγκ από μηδενική βάση: τη σύσταση της εταιρείας (ατομική επιχείρηση, ΟΕ, ΕΕ, ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ) την εισαγωγή και εκτελωνισμό των προϊόντων, τη μίσθωση του χώρου για την έδρα της εταιρείας και τη συνάντηση των συνεργατών, τη δημιουργία εταιρικής παρουσίας (λογότυπος, επωνυμία, φυλλάδια, ιστοσελίδα), την καταχώριση του λογοτύπου στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, τη σύνταξη του συμφωνητικού συνεργασίας με τους distributors και τη μητρική εταιρεία.

Μη διστάσετε να ζητήσετε μία συνάντηση μαζί μας για να συζητήσουμε την ιδέα σας, να εξετάσουμε τις προοπτικές του project σας και να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Είστε συνεργάτης εταιρείας δικτυακού μάρκετινγκ; Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας προς εσάς!

ΡΟΖΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Εξυπηρετούμε στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και στην Αθήνα. Η υπηρεσία Συναινετικού Διαζυγίου παρέχεται πανελλαδικά.