Ταμπλέτες και κάψουλες συμπληρωμάτων διατροφής επάνω σε ένα τραπέζι.

Δημοσίευση φόρμας αξιολόγησης συμπληρωμάτων διατροφής

Συντάκτης: Αθανάσιος Ρόζου
Δημοσιεύθηκε: 20/05/2016
Επικαιροποιήθηκε: 11/10/2017

Η φόρμα συλλέγει τα στοιχεία, που απαιτούνται για τον έλεγχο της νομιμότητας ενός συμπληρώματος διατροφής.

Το δικηγορικό μας γραφείο τα τελευταία έτη έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη νομοθεσία τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής, λόγω της συνεχούς ενασχόλησής του με το αντικείμενο. Παρέχουμε νομική συμβουλή σε εγχώριες και εταιρίες του εξωτερικού σχετικά με την παρασκευή και την εισαγωγή – εξαγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και αναλαμβάνουμε τη διαδικασία γνωστοποίησής τους στον ΕΟΦ, η οποία είναι υποχρεωτική για όσα συμπληρώματα κυκλοφορούν στην Ελλάδα, ακόμη και αν αυτά έχουν γνωστοποιηθεί σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι για την απλοποίηση της διαδικασίας γνωστοποίησης δημοσιεύσαμε μία νέα φόρμα στον τομέα «Εργαλεία» της παρούσας ιστοσελίδας. Μέσω της «Φόρμας αξιολόγησης συμπληρωμάτων διατροφής» συλλέγονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να μπορέσουμε να ελέγξουμε τη νομιμότητα της σύνθεσης του συμπληρώματος διατροφής σας και να υπολογίσουμε το κόστος της γνωστοποίησής του στον ΕΟΦ.

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος: Η φόρμα είναι ημι-διαδραστική! Στην τελευταία σελίδα και μετά τη συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων πεδίων από τον ενδιαφερόμενο, αναλόγως των εισαχθέντων στοιχείων, θα εμφανιστούν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του συμπληρώματος διατροφής και τη διαδικασία γνωστοποίησής του.

Μπορείτε να ανακατευθυνθείτε στη φόρμα κάνοντας κλικ εδώ.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα και προσβλέπουμε στη συνεργασία με όσες επιχειρήσεις δεν έτυχε ακόμη να μας αναθέσουν τον έλεγχο και γνωστοποίηση των προϊόντων τους.

Ρόζου και Συνεργάτες | Δικηγορικό Γραφείο

Εδρεύουμε στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετούμε στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και στην Αθήνα. Η υπηρεσία Συναινετικού Διαζυγίου παρέχεται πανελλαδικά.