Ο λογότυπος του Νομικού Οδηγού

8 χρόνια Νομικός Οδηγός: Απρίλιος 2008 – Απρίλιος 2016

Συντάκτης: Αθανάσιος Ρόζου
Δημοσιεύθηκε: 10/04/2016
Επικαιροποιήθηκε: 11/10/2017

Η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει οκτώ χρόνια επιτυχημένης διαδικτυακής παρουσίας!

Πριν οκτώ χρόνια, τον Απρίλιο του 2008, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας μίας ιστοσελίδας για την παροχή νομικών πληροφοριών στον πολίτη σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Η ιδέα αυτή υλοποιήθηκε από το δικηγορικό μας γραφείο με το όνομα «Νομικός Οδηγός: Απλά Νομικά για τον πολίτη – online νομικό βοήθημα» και ήρθε να καλύψει ένα σημαντικό κενό, που υπήρχε μέχρι τότε, ανάμεσα στις απλές και στατικές ιστοσελίδες προβολής / διαφήμισης δικηγορικών γραφείων και τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ιστοσελίδες παροχής εξειδικευμένων νομικών πληροφοριών σε συλλειτουργούς και επαγγελματίες της δικαιοσύνης. Έτσι, η προβολή των υπηρεσιών του δικηγορικού μας γραφείου συνδυάστηκε με την παροχή χρήσιμων νομικών πληροφοριών, δείχνοντας το δρόμο και σε άλλες ιστοσελίδες, που ακολούθησαν με τα χρόνια.

Η ιστοσελίδα μας ήταν η πρώτη ιστοσελίδα δικηγορικού γραφείου στην Ελλάδα, που έκανε πράξη την παροχή online διαδραστικών νομικών υπηρεσιών. Το 2010, με την ψήφιση του Νόμου Κατσέλη, δημιουργήσαμε μία πρότυπη διαδραστική φόρμα, για τη συλλογή δεδομένων των χρηστών, η οποία παραμετροποιούνταν αυτόματα, ανάλογα με τις επιλογές και τα στοιχεία, που εισήγαγε ο χρήστης. Με την ολοκλήρωση της υποβολής της φόρμας υπολογίζονταν αυτόματα τα ποσά, που έπρεπε να καταβάλλει ο οφειλέτης, καθώς και οι δόσεις για τη διάσωση της κύριας κατοικίας του. Στα τέλη του έτους 2015 η φόρμα αφαιρέθηκε, επειδή θεωρήσαμε τη συγκεκριμένη μέθοδο παρωχημένη.

Το δικηγορικό μας γραφείο από τις αρχές του 2016 σχεδιάζει την επόμενη ημέρα με online νομικές υπηρεσίες νέας γενιάς, που ξεπερνούν την απλή παραμετροποίηση μιας φόρμας, που άλλες ιστοσελίδες παρουσιάζουν τώρα και προωθούν ως κάτι νέο. Σύντομα θα είναι έτοιμη μία νέα σειρά από πραγματικά διαδραστικά online εργαλεία για την παροχή online νομικών υπηρεσιών, μοναδικά σε καινοτομία, που ο πελάτης / επισκέπτης θα μπορεί να κάνει χρήση, για να λάβει απαντήσεις σε κρίσιμα νομικά ερωτήματα, που τον απασχολούν, και να διεκπεραιώσει τις νομικές υποθέσεις του.

Τίποτε από τα ανωτέρω δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς, που κρατήσατε ψηλά τη σελίδα μας σε επισκεψιμότητα και μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας είστε οι στυλοβάτες όλης αυτής της προσπάθειας.

Σας ευχαριστούμε.

Ρόζου και Συνεργάτες | Δικηγορικό Γραφείο

Εδρεύουμε στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετούμε στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και στην Αθήνα. Η υπηρεσία Συναινετικού Διαζυγίου παρέχεται πανελλαδικά.