Skip to main content
Το Γραφείο μας

Γενικές Πληροφορίες για το Δικηγορικό μας Γραφείο

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Πολυτεχνείου 39, πίσω από τα Διοικητικά Δικαστήρια και πλησίον των Πολιτικών Δικαστηρίων. Μπορείτε να δείτε την ακριβή θέση και τα στοιχεία επικοινωνίας μας πατώντας εδώ.

Επικεφαλής του γραφείου μας είναι ο δικηγόρος Αθανάσιος Ι. Ρόζου, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Παρέχουμε υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, καθώς και στην Αθήνα. Οι υπηρεσίες μας κατοχύρωσης εμπορικού σήματος και συναινετικού διαζυγίου παρέχονται πανελλαδικά.

Διατηρούμε το γραφείο μας ολιγομελές, προκειμένου να καθίσταται εφικτός ο έλεγχος και ορθός χειρισμός των υποθέσεων των πελατών, κάτι που είναι δύσκολο να επιτευχθεί στα πολυπληθή δικηγορικά γραφεία. Η ημέρα έχει μόνο είκοσι τέσσερις ώρες και ο άνθρωπος συγκεκριμένες δυνάμεις και αντοχές. Η ανάληψη περισσότερων υποθέσεων, από όσες μπορεί να χειριστεί ένα δικηγορικό γραφείο, οδηγεί σε σοβαρά λάθη κατά το χειρισμό τους, που συνεπάγονται σημαντική ζημία για τους πελάτες, συχνά μη αναστρέψιμη.

Δεν κάνουμε ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Αφιερώνουμε σε κάθε υπόθεση όσο χρόνο και προσοχή χρειάζεται για την άρτια διεκπεραίωσή της, ακόμη και αν αυτό απαιτεί να ξενυχτήσουμε ή να εργαστούμε σαββατοκύριακα και αργίες.

Πιστεύουμε ότι η καλή διαχείριση των υποθέσεων ξεκινάει από την οργάνωση. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε μεγάλη βιβλιοθήκη που καλύπτει όλα τα αντικείμενα του δικαίου. Ειδικάτερα, η βιβλιοθήκη μας συνιστά ένα ιστορικό αρχείο, που αριθμεί περισσότερους από χίλιους τριακόσιους (1.300) βιβλιοδετημένους τόμους. Ορισμένες από τις σειρές νομικών περιοδικών, που περιέχονται σε αυτήν, είναι ηλικίας τουλάχιστον εβδομήντα (70) ετών και πέρασαν από την κατοχή τριών γενεών δικηγόρων. Θεωρούμε καθήκον μας το συνεχή εμπλουτισμό, αναβάθμιση και ενημέρωση της βιβλιοθήκης μας με νέο περιεχόμενο, όπως έπραξαν κάποτε και όλοι οι προκάτοχοί της. Ταυτόχρονα, αποκαθιστούμε όσους από τους παλαιούς τόμους χρήζουν συντήρησης, προκειμένου να τους κληροδοτήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας στις επόμενες γενεές σε ακόμα καλύτερη κατάσταση από αυτήν που τους παραλάβαμε.

Είμαστε συνδρομητές σε νομικές βάσεις δεδομένων που υπάρχουν στο διαδίκτυο και νομικά περιοδικά, ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις σε νόμους και νομολογία.

Διαθέτουμε σύγχρονη ιστοσελίδα, τον «Νομικό Οδηγό», η οποία παρέχει online νομικές υπηρεσίες από τον Απρίλιο του 2008. Έκτοτε αναβαθμίζεται συνεχώς, όχι μόνο τεχνικά, αλλά και με την προσθήκη νέου περιεχομένου προσαρμοσμένου στις ανάγκες, ενδιαφέροντα και ανησυχίες του πολίτη. Το διακριτικό τίτλο της ιστοσελίδας μας έχουμε κατοχυρώσει ως σήμα στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Εργαζόμαστε σκληρά για να φέρουμε σε πέρας τις υποθέσεις των πελατών μας, γιατί η δικηγορία δεν είναι για εμάς μόνο μέσο βιοπορισμού, αλλά και μία εργασία, που εξασκούμε με χαρά, επειδή μας αρέσει.

Σας εγγυώμαστε ότι θα αντιμετωπίσουμε την υπόθεσή σας με υπευθυνότητα, συνέπεια και προσωπικό ενδιαφέρον, όπως ακριβώς αν ήταν προσωπική υπόθεση κάποιου από εμάς. Γι' αυτό έχουμε υιοθετήσει ένα άτυπο κώδικα αρχών και παροχής υπηρεσιών, τον οποίο τηρούμε απαρέγκλιτα και μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις υποθέσεις, που χειριστήκαμε με επιτυχία, πατώντας εδώ.

Εάν αναζητάτε αξιόπιστες και ποιοτικές νομικές υπηρεσίες, τότε μόλις βρήκατε τον επόμενό σας συνεργάτη.

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.

Είσοδος - Γραφείο Γραμματέα
Χώρος Υποδοχής - Αναμονής
Βιβλιοθήκη Χώρου Υποδοχής - Αναμονής
Βιβλιοθήκη Χώρου Υποδοχής - Αναμονής
Βιβλιοθήκη
Γραφείο Συσκέψεων
Το Μπαλκόνι μας με θέα στην οδό Δωδεκανήσου
Γραφείο Συνεργατών
Γραφείο Συνεργατών
Βιβλιοθήκη Γραφείου Συνεργατών
Γραφείο Συνεργατών
Γραφείο Συσκέψεων