Αθανάσιος Ρόζου
Δικηγόρος, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, LLB

Γεννήθηκα το 1977 και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2003.

Υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός με την ειδικότητα του Στρατονόμου. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου διετέλεσα αρχιφύλακας για πέντε μήνες στο Φυλάκιο του Ορμενίου, το βορειότερο της χώρας, καθώς και αξιωματικός προανακρίσεων για έξι μήνες στο Τάγμα Στρατονομίας στη Θεσσαλονίκη.

Αμέσως μετά την απόλυσή μου από το στρατό το 2005 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού ολοκλήρωσα την άσκησή μου ως δικηγόρος και το ίδιο έτος εγγράφηκα ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Έκτοτε ασκώ μάχιμη δικηγορία.

Σχεδίασα την πρώτη μου ιστοσελίδα το 1999, όταν ήμουν φοιτητής και το internet έκανε δειλά την είσοδό του στον ελλαδικό χώρο, εισάγοντας απευθείας κώδικα HTML, πριν ακόμη αποκτήσω τον πρώτο μου ηλεκτρονικό υπολογιστή. Διαθέτω πλέον επαγγελματικές γνώσεις στο search engine optimization και στην κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων, τις οποίες φροντίζω να ανανεώνω και να εμπλουτίζω. Παράλληλα παρέχω συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρίες κατασκευής software στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συμμετέχω εθελοντικά σε ομάδες μετάφρασης λογισμικού στα ελληνικά.

Το 2008 σχεδίασα την παρούσα ιστοσελίδα, η οποία έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες δικηγορικών γραφείων στην Ελλάδα, δεχόμενη μηνιαίως δεκάδες χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες.

Στις αρχές του 2017 προήχθην σε δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω.

Αρθρογραφώ σε εφημερίδες, περιοδικά και blogs.

Παρακολουθώ επιμορφωτικά νομικά σεμινάρια, καθώς και τις εξελίξεις της νομοθεσίας και νομολογίας, για να διατηρώ τις γνώσεις μου σύγχρονες.

ΡΟΖΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Εξυπηρετούμε στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και στην Αθήνα. Η υπηρεσία Συναινετικού Διαζυγίου παρέχεται πανελλαδικά.