Υπηρεσίες προς ιδιώτες

Πατήστε εδώ οποιαδήποτε στιγμή για να δείτε όλες τις υπηρεσίες μας προς τις επιχειρήσεις.

Εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ

Εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ

Το δικτυακό μάρκετινγκ στη χώρα μας κατά τα τελευταία έτη ανθεί, αφενός λόγω της εξοικείωσης των πολιτών με την ιδιαίτερη αυτή επαγγελματική δραστηριότητα και αφετέρου λόγω της οικονομικής κρίσης, που κατέστησε αναγκαία την εξεύρεση εναλλακτικών – συμπληρωματικών πηγών εισοδήματος. Στα πλαίσια της κατάστασης αυτής, που έχει διαμορφωθεί, όλο και περισσότερες εταιρίες MLM του εξωτερικού ενδιαφέρονται να επεκταθούν στην Ελλάδα αλλά και εγχώριες δικτυακές εταιρίες να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους με την προσθήκη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει εμπειρία στο χειρισμό υποθέσεων, που άπτονται της δραστηριότητας των εταιριών δικτυακού μάρκετινγκ (απευθείας πωλήσεων). Γνωρίζουμε καλά την ορολογία «mlm», «σπόνσορας» , «δυαδικό σύστημα», «γραμμές», «πόδια», «δέντρο», «σπιλόβερ» κλπ. Είμαστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας των marketing plan και τα συστήματα απόδοσης bonus και ως εκ τούτου κατανοούμε αμέσως οποιοδήποτε πρόβλημα, που προέκυψε από τη δραστηριότητά σας ως εταιρία MLM. Έχουμε μελετήσει και έχουμε δει να εφαρμόζονται στην πράξη οι όροι των συμφωνητικών συνεργασίας μεταξύ εταιριών και συνεργατών. Ταυτόχρονα έχουμε μεγάλη εμπειρία στη γενική υποστήριξη μίας σύγχρονης επιχείρησης σε όλα τα θέματα, που την απασχολούν κατά τη λειτουργία της.

Ειδικότερα, παρέχουμε νομική συμβουλή και υπηρεσίες στο στήσιμο μίας εταιρίας δικτυακού μάρκετινγκ από μηδενική βάση: τη σύσταση της εταιρίας (ατομική επιχείρηση, ΟΕ, ΕΕ, ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ) την εισαγωγή και εκτελωνισμό των προϊόντων, τη μίσθωση του χώρου για την έδρα της εταιρίας και τη συνάντηση των συνεργατών, τη δημιουργία εταιρικής παρουσίας (λογότυπος, επωνυμία, φυλλάδια, ιστοσελίδα), την καταχώριση του λογοτύπου στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, τη σύνταξη του συμφωνητικού συνεργασίας με τους distributors και τη μητρική εταιρία.

Μη διστάσετε να ζητήσετε μία συνάντηση μαζί μας για να συζητήσουμε την ιδέα σας, να εξετάσουμε τις προοπτικές του project σας και να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Είστε συνεργάτης εταιρίας δικτυακού μάρκετινγκ; Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας προς εσάς!

Τρία τρισδιάστατα ομοιώματα ανθρώπων.
  • Οι επιλογές μετά την απόρριψη της αίτησης Νόμου Κατσέλη
  • Δικηγόρος για κληρονομικά θέματα
  • Νομολογία δικαστηρίων σε υποθέσεις που χειρίστηκε το δικηγορικό μας γραφείο

Δικηγορικό Γραφείο Αθανασίου Ρόζου & Συνεργατών

Διεύθυνση: Ολυμπίου Διαμαντή 16, 5ος όροφος, Τ.Κ. 54625, Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετούμε και στην Αθήνα!

Τηλέφωνο: 2310280874

Ο λογότυπος της ιστοσελίδας του δικηγορικού γραφείου του Αθανασίου Ρόζου & Συνεργατών

Κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook θα είστε πάντα ενημερωμένος για τα νέα άρθρα που δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας. Δεν κάνουμε κατάχρηση και spam με τις ενημερώσεις μας και μπορείτε να κάνετε unlike ανά πάσα στιγμή. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να γίνετε τακτικός επισκέπτης και πελάτης μας.